--2-- Renovari--amenajari-case-si-apartamente BUCURESTI


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
         CAUTA

 MARIUS ST FACALET
joi, 02 Mai 2024 | 19:26
 
 


www.marioconstruct.aaz.ro

Renovari/ amenajari case si apartamente

reclama

  Renovari/ amenajari case si apartamente

Felul in care arata interiorul unei case spune foarte multe despre proprietar. Se intampla foarte des ca, odata luata decizia de amenajare/ renovare, proprietarul sa aiba dificultati in a decide cum o va amenaja.
Amenajarea interioara este deosebit de importanta si tocmai de aceea trebuie sa i se acorde toata atentia cuvenita pentru obtinerea confortului ideal. 

Pentru a te simtii cu adevarat acasa, trebuie sa cunoastem operatiunile pe care le implica renovarea sau amenajarea locuintei: este vorba de activitati de decopertare glet, tencuiala, faianta, gresie sau mozaic, zugraveala, care poate fi simpla, decorativa, creativa sau stuco. Poate iti doresti tapet.
Cu siguranta iti vei dori montaj parchet, montaj faianta si gresie, plinta gresie, cu sapa autonivelanta sau clasica. Este posibil, insa, sa optezi pentru marmura, travertin sau granit, care vor da un aspect deosebit de elegant locuintei. Rigipsul este nelipsit in case si vile. De asemenea, oferim montaj rigips, structura tavane si pereti, montaj tavan casetat sau din polistirenAmenajarea casei mai presupune si alte lucrari, precum montaj lambriu,tencuit, aplicare de tinci.

Dupa cum poti constata, nu este deloc simplu, pentru ca sunt foarte multe de facut: amenajarea interioara presupune toate aceste activitati pentru amenajari livinghol, amenajari dormitor, amenajari bucatarie, amenajari baie, fiecare cu propriile caracteristici si materiale necesare.
Noi iti putem amenaja interiorul casei, dupa propria ta viziune, pe care noi o transpunem in realitate.
Cu noi iti va fi mult mai usor sa realizezi ceea ce iti doresti, intrucat sugestiile pe care le-am facut de-a lungul timpului au fost foarte bine primite de clienti. Unii si-au dorit amenajare interioara clasica, cu mult lemn, altii au optat pentru amenajare interioara moderna sau cu piatra decorativa si tuturor le-am oferit ceea ce si-au dorit, chiar daca din primele discutii nu erau siguri de ceea ce isi doreau.In cele din urma, clientii s-au convins ca oferim servicii de amenajari interioare de inalta calitate, la preturi accesibile.


IMAGINI






























 
 
CONTACT MARIUS ST FACALET

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X